Zomerkoninkjes wordt Smaakmakers

Waar zijn de Zomerkoninkjes gebleven?

Rond deze tijd van het jaar nodigen wij al onze opdrachtgevers uit voor de inmiddels befaamde Zomerkoninkjes. De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier invulling gegeven aan mooie workshops rondom verschillende werkvormen. Ieder jaar was het enthousiasme van de deelnemers groot. Iedereen beloofde graag terug te komen voor een volgende kennismaking met ons vak, voor de heerlijke lunch en ook voor de gezelligheid bij ons op kantoor.
En nu hebben we besloten het helemaal anders te gaan doen: we hebben de Zomerkoninkjes uitgezwaaid en komen met een nieuwe opzet: de Smaakmakers!

De Smaakmakers

Met veel plezier en (nieuwe) energie kondigen we de Smaakmakers aan, net als de Zomerkoninkjes een cadeau voor onze opdrachtgevers. Niet meer alleen in de zomer, ook omdat een veel gehoord geluid was: “Oei, de Zomerkoninkjes ga ik missen want dan ben ik op vakantie”. FactorVeermans gaat daarom vanaf de zomer van 2018 de Smaakmakers aanbieden: Workshops door het jaar heen waar u zich voor in kunt schrijven. De workshops zijn kort, krachtig en inspirerend. De Smaakmakers gaan verschillende vormen aannemen. Branchegericht, thematisch, vraag gestuurd.  U kunt deelnemen aan een Smaakmaker bij een opdrachtgever in huis, bij ons aan het IJ of op een heel andere plek. Een nieuwe formule om elkaar te zien en ervaringen met elkaar te delen. Binnenkort ontvangt u van ons het programma. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze “Smaakmakers”!

De Zomerkoninkjes waren lekker, de Smaakmakers doen je vragen naar meer!

Loading...