De Zomer voorbij met FactorVeermans

De Zomer voorbij met FactorVeermans

Hoewel al lang niet meer zoals een aantal jaar geleden, zijn juli en augustus in ons trainingswereldje nog altijd de luwe maanden.

Wij maken graag gebruik van deze luwte om onze opdrachtgevers  tijdens onze Zomerkoninkjes eens goed in het zonnetje te zetten en de banden met onze acteurs weer eens goed aan te halen.

Zomerkoninkjes 2017  

De Zomerkoninkjes zijn dagen waarop we een gevarieerd programma rondom ervarend leren aanbieden als dank voor de prettige samenwerking en zo een mogelijkheid geven om nieuwe inspiratie op te doen.

Deze zomer stond het thema verbinden binnen veranderende omstandigheden centraal. De deelnemers kregen een ware queeste toebedeeld en gingen gezamenlijk op ontdekkingsreis.

Door middel van Storytelling stapten zij in de voetsporen van de reis van de held.

Deze ontdekkingsreis leidde langs diverse workshops waardoor de reiskoffer gevuld kon worden met tools, ervaringen en tips die aan het einde door de deelnemers, samen met onze adviseurs, in prachtige theatraal vormgegeven scènes getoond werden.

 

 BBQ en spreker

Ook een inmiddels jaarlijks terugkerend fenomeen is onze BBQ voor onze trainingsacteurs, oftewel lekker eten en drinken en vooral bijpraten en lachen. Dit jaar hadden wij vooraf een spreker uitgenodigd, Adel, die onze ogen heeft geopend en onze blik verruimd door zijn persoonlijke reis vanuit Syrië met ons te delen. Ondanks de tragedie weet Adel het verhaal vooral van de positieve kant te benaderen. Waanzinnig inspirerend en indrukwekkend.

 

 Workshop ‘Vechtsport als metafoor’ door Alwin de Rijke

Onze vaste adviseurs en een aantal van onze trainingsacteurs zijn enorm geïnspireerd geraakt door de workshop ‘Vechtsport als metafoor’ verzorgd door Alwin de Rijke. Alwin weet de fysieke impulsen te vertalen naar hoe wij reageren op situaties in het dagelijks leven. Een vernieuwende kijk op communicatie, wat is ons vak toch leerzaam en mooi!

 

Loading...