Over ons

  • Brenda Bentz van den Berg

  • Jorien van Tienhoven

  • Jacqueline ten Cate

  • Jennifer Schmidt Ferreira

  • Victor Potuijt

  • Frits Potuijt

  • Ylva Koot

  • Co Swildens

  • Maartje van der Heijden

Brenda Bentz van den Berg

Planner planning@factorveermans.nl +31 (0)20 509 11 80 Ik heb altijd met veel plezier gewerkt in culturele en commerciële dienstverlenende functies: dingen voor elkaar krijgen waar verschillende mensen en partijen – soms met tegengestelde belangen – bij betrokken zijn. Ik ben resultaatgericht, ik houd van duidelijkheid en respect voor iedereen. Mijn motto: samen kunnen we het makkelijker én leuker maken! Vanaf dag 1 bij FactorVeermans merkte ik dat inlevingsvermogen en enthousiasme bij mijn collega’s onverminderd groot is. Ik sluit mij daar graag bij aan!

Jorien van Tienhoven

Adviseur Ervarend Leren

jorien@factorveermans.nl

+31 (0)20 509 11 80

Tijdens mijn studie dramatherapie begon in 2007 ook mijn werk als trainingsacteur. Het werd al snel duidelijk dat daar mijn hart ligt. Mensen laten leren door het in de praktijk te ervaren en daarop te reflecteren. Dat is effectief, soms even spannend, maar vooral ook heel leuk! In de jaren als dramatherapeut binnen de GGZ heb ik mensen en teams op die manier met veel plezier inzicht laten krijgen in eigen gedrag en in succesvolle manieren om moeilijke situaties of gesprekken aan te gaan. Mijn ervaring als assessment acteur heeft mijn kijk op het inzetten en de functie van spel nog verder verbreed.

De expertise en creativiteit binnen het team van Factor Veermans, de diverse opdrachtgevers en een werkwijze waarin humor en samenwerking hoog in het vaandel staan, maken dat ik me hier op mijn plek voel. Ik hoop als adviseur Ervarend Leren daaraan een mooie bijdrage te leveren.

Jacqueline ten Cate

Adviseur Ervarend Leren

jacqueline@factorveermans.nl

+31 (0)20 509 11 80

Na jarenlang te hebben gespeeld, geregisseerd en les te hebben gegeven in het basis-, voortgezet- en theateronderwijs ben ik in 1992 via een toenmalige regisseuse van een stuk waarin ik speelde in het vak van trainingsacteur terechtgekomen. Vanaf 1992 heb ik als trainingsacteur en/of trainer en/of coach en/of trainingsacteur in assessments gewerkt bij: Ministeries, Politie, Bedrijfsartsen, Ziekenhuizen, Scholen BO en VO, Assessment bureaus, SVB, RABObank, KPN, ING, NXP, ASML, HAY Group, Arricirco Brazilie, Campina Friesland, GGZ-instellingen, Pensioenfondsen, Universiteiten, Nederlandse Spoorwegen, KLM.

Sinds eind 2017 ben ik in vaste dienst bij FactorVeermans in de rol van adviseur.

Jennifer Schmidt Ferreira

In 2015 heb ik de acteursopleiding aan de Stella Adler Studio of Acting in New York afgerond. Naast een acteerdiploma heb ik ook een diploma in pedagogiek. Mijn ervaring als pedagogisch medewerker, docent en actrice maakt dat ik veel affiniteit met een werkveld waarin communicatie, emoties en gedrag centraal staan. Ik vind het ontzettend leuk om in mijn functie als Adviseur Ervarend Leren, enerzijds heel gericht als trainingsacteur ingezet te worden en anderzijds als adviseur ook maatwerk te leveren.

 

Victor Potuijt

Financiele Administratie

victor@factorveermans.nl

+31 (0)20 509 11 80

Ik draag zorg voor de gehele financiële administratie, cijfers zijn mijn ding!

Frits Potuijt

Ylva Koot

Planner

planning@factorveermans.nl

+31 (0)20 509 11 80

Sinds 2011 werk ik met veel plezier bij FactorVeermans als planner. Voor mij is het nog steeds een uitdaging om iedere dag de juiste acteurs op de juiste plek te krijgen en een blije opdrachtgever te hebben.

Co Swildens

Directeur

co@factorveermans.nl

+31 (0)6 22 44 93 22

Ruim 20 jaar geleden zette ik mijn eerste stappen in de wereld van trainingsacteurs. Na jaren de planning te hebben verzorgd ben ik inmiddels alweer jaren directeur van FactorVeermans. Leidinggeven aan mijn medewerkers en met opdrachtgevers zoeken naar de wijze waarop wij hen optimaal van dienst kunnen zijn, vind ik geweldig. Gelukkig mag ik met regelmaat nog plannen, dat houdt me op de hoogte en scherp!

Maartje van der Heijden

Het is onze overtuiging dat het ontwikkelen van houding en gedrag sterk wordt gestimuleerd door te ervaren en daarop te reflecteren.

Wij zijn trainingsacteurs, programmaontwikkelaars en procesbegeleiders in de breedste zin van het woord. Wij ondersteunen leidinggevenden en medewerkers van organisaties bij hun leer- en ontwikkelvragen.

Iets nieuws leren of iets ouds afleren kan pittig zijn. Al onze leermomenten bieden wij aan met hart voor de deelnemer. Wij geloven dat leren onder de hoede van FactorVeermans leuk is en dat leuk leren goed beklijft.

Ervaren met ons gaat op humorvolle wijze in een laagdrempelige, veilige leeromgeving. Wij benaderen iedere ontwikkelvraag vakkundig, zorgvuldig en dynamisch. Vanuit verbinding en partnerschap denken wij op alle fronten mee.

Loading...