Over ons

  • Brenda Bentz van den Berg

  • Co Swildens

  • Jacqueline ten Cate

  • Jorien van Tienhoven

    Jorien van Tienhoven

  • Meike van Es

  • Victor Potuijt

  • Ylva Koot

Brenda Bentz van den Berg

Plannerplanning@factorveermans.nl+31 (0)20 509 11 80Ik heb altijd met veel plezier gewerkt in culturele en commerciële dienstverlenende functies: dingen voor elkaar krijgen waar verschillende mensen en partijen – soms met tegengestelde belangen – bij betrokken zijn. Ik ben resultaatgericht, ik houd van duidelijkheid en respect voor iedereen. Mijn motto: samen kunnen we het makkelijker én leuker maken! Vanaf dag 1 bij FactorVeermans merkte ik dat inlevingsvermogen en enthousiasme bij mijn collega’s onverminderd groot is. Ik sluit mij daar graag bij aan!

Co Swildens

Directeur

co@factorveermans.nl

+31 (0)6 22 44 93 22

Ruim 20 jaar geleden zette ik mijn eerste stappen in de wereld van trainingsacteurs. Na jaren de planning te hebben verzorgd ben ik inmiddels alweer jaren directeur van FactorVeermans. Leidinggeven aan mijn medewerkers en met opdrachtgevers zoeken naar de wijze waarop wij hen optimaal van dienst kunnen zijn, vind ik geweldig. Gelukkig mag ik met regelmaat nog plannen, dat houdt me op de hoogte en scherp!

Jacqueline ten Cate

Adviseur Ervarend Leren

jacqueline@factorveermans.nl

+31 (0)20 509 11 80

Na jarenlang te hebben gespeeld, geregisseerd en les te hebben gegeven in het basis-, voortgezet- en theateronderwijs ben ik in 1992 via een toenmalige regisseuse van een stuk waarin ik speelde in het vak van trainingsacteur terechtgekomen. Vanaf 1992 heb ik als trainingsacteur en/of trainer en/of coach en/of trainingsacteur in assessments gewerkt bij: Ministeries, Politie, Bedrijfsartsen, Ziekenhuizen, Scholen BO en VO, Assessment bureaus, SVB, RABObank, KPN, ING, NXP, ASML, HAY Group, Arricirco Brazilie, Campina Friesland, GGZ-instellingen, Pensioenfondsen, Universiteiten, Nederlandse Spoorwegen, KLM.

Sinds eind 2017 ben ik in vaste dienst bij FactorVeermans in de rol van adviseur.

Jorien van Tienhoven

Jorien van Tienhoven

Adviseur Ervarend Leren

jorien@factorveermans.nl

Tijdens mijn studie dramatherapie begon in 2007 ook mijn werk als trainingsacteur. Het werd al snel duidelijk dat daar mijn hart ligt. Mensen laten leren door het in de praktijk te ervaren en daarop te reflecteren. Dat is effectief, soms even spannend, maar vooral ook heel leuk! In de jaren als dramatherapeut binnen de GGZ heb ik mensen en teams op die manier met veel plezier inzicht laten krijgen in eigen gedrag en in succesvolle manieren om moeilijke situaties of gesprekken aan te gaan. Mijn ervaring als assessment acteur heeft mijn kijk op het inzetten en de functie van spel nog verder verbreed.

De expertise en creativiteit binnen het team van Factor Veermans, de diverse opdrachtgevers en een werkwijze waarin humor en samenwerking hoog in het vaandel staan, maken dat ik me hier op mijn plek voel. Ik hoop als adviseur Ervarend Leren daaraan een mooie bijdrage te gaan leveren. Ook voor mij nog veel te ervaren en leren!

Meike van Es

Adviseur Ervarend leren/Online Communicatie Specialist

meike@factorveermans.nl

Het beter begrijpen van mensen en hun gedragingen, dat was een reden waarom ik voor de studie Geschiedenis koos op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Nadat ik deze had afgerond had ik veel kennis in mijn hoofd maar nog niet zoveel begrip als ik had gehoopt. Theater heeft mijn ogen geopend. Het is een studie over mensen en hun gedrag, hoe het in zijn werk gaat van binnen. Het vult mijn geschiedenisstudie perfect aan; het geeft een diepere laag aan waarom en hoe mensen doen en laten. Het lijkt mij geweldig om zowel online als op de vloer, met mensen aan de slag te gaan. Samen onderzoeken wat er vanbinnen gebeurt en hoe dat uitwerking heeft naar buiten.

Bij FactorVeermans ben ik onderdeel van een geweldig team als adviseur en regel ik met veel plezier de Social Media.

Victor Potuijt

Financiele Administratie

victor@factorveermans.nl

+31 (0)20 509 11 80

Ik draag zorg voor de gehele financiële administratie, cijfers zijn mijn ding!

Ylva Koot

Planner

planning@factorveermans.nl

+31 (0)20 509 11 80

Sinds 2011 werk ik met veel plezier bij FactorVeermans als planner. Voor mij is het nog steeds een uitdaging om iedere dag de juiste acteurs op de juiste plek te krijgen en een blije opdrachtgever te hebben.

Het is onze overtuiging dat het ontwikkelen van houding en gedrag sterk wordt gestimuleerd door te ervaren en daarop te reflecteren.

Wij zijn trainingsacteurs, programmaontwikkelaars en procesbegeleiders in de breedste zin van het woord. Wij ondersteunen leidinggevenden en medewerkers van organisaties bij hun leer- en ontwikkelvragen.

Iets nieuws leren of iets ouds afleren kan pittig zijn. Al onze leermomenten bieden wij aan met hart voor de deelnemer. Wij geloven dat leren onder de hoede van FactorVeermans leuk is en dat leuk leren goed beklijft.

Ervaren met ons gaat op humorvolle wijze in een laagdrempelige, veilige leeromgeving. Wij benaderen iedere ontwikkelvraag vakkundig, zorgvuldig en dynamisch. Vanuit verbinding en partnerschap denken wij op alle fronten mee.

Loading...