Gecertificeerd E-Coach Pro

Alles wat aandacht krijgt groeit | Ontwikkel door als mens en als professional Inmiddels werk ik al 21 jaar met veel plezier bij FactorVeermans. Als Adviseur Ervarend Leren blijf ik graag groeien, zowel als mens als professional. Dat maakt dat ik regelmatig een studie zoek om mezelf en het vak ervarend leren opnieuw uit te vinden. De covid 19 realiteit prikkelde me en bracht me bij een volgende stap in mijn persoonlijke professionalisering: een e-coach opleiding bij Europees instituut de Baak.

Wat betekent e-coaching? E-coaching is een online coachingsproces waarin ik je als jouw e-coach begeleidt via de heldere e-coach pro methode. Via concrete stappen onderzoeken en analyseren we samen jouw leerwens.

Jij hebt en houdt als coachee, gedurende het hele coachprocess, de regie. Jij bepaalt jouw eigen leertempo. Als e-coach faciliteer ik jouw leerprocess: ik stimuleer, prikkel en ondersteun je om het geleerde te verankeren. En geef je opdrachten en oefeningen om uit te proberen in jouw dagelijkse praktijk. Op deze manier maak je alles wat je leert, stukje bij beetje eigen. En dan merk je: ik ben gegroeid! Online of live Via een beveiligde leeromgeving, Pluform, coach ik online.

E-coaching is niet tijdsgebonden en niet plaatsgebonden. Zonder reistijd en zonder reiskosten. Wanneer zijn dan de contactmomenten? Die bepaal jij! Of dit nu vroeg in de ochtend is of laat in de avond, of dit nu thuis op de bank of in een hutje op de hei is. Jij beslist wanneer je eraan toe bent de opdracht te doen, en wanneer je mij vervolgens bericht terugstuurt. Puur online coachen kan maar combinaties tussen op corona-proof locatie en online zijn ook mogelijk. Samen kijken we wat bij jou, en bij jouw leerwens past!

Leonie Pastoors, adviseur ervarend leren

Loading...